CONDICIONS GENERALS I NORMATIVA DE LLOGUER I ÚS DE CASA LA LOURDES I DEL RACÓ DE LA LOURDES

 

Desitgem que gaudiu d’una agradable estada a Casa la Lourdes i al Racó de la Lourdes.

El nostre compromís és oferir-vos una estada de qualitat en una casa neta, confortable i bonica perquè pugueu gaudir d’un entorn rural i de natura.

Casa la Lourdes i el Racó de la Lourdes son allotjaments turístics registrats oficialment amb els codis PL-000768 i PL-000767 al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i per aquest motiu compleix tots els seus requisits i obligacions.

Tots els punts de les següents normes i condicions s’hauran de respectar des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, durant l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió. En cas contrari, el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn sota cap concepte de l’import monetari.

Casa la Lourdes i el Racó de la Lourdes es lloguen junts o per separat al preu indicat a l’apartat tarifes i depenent d’ocupació i temporada.

El nombre mínim de  nits per estada són dues, per estades de més d’una setmana i estades entre setmana contacteu amb nosaltres

1. Nombre de persones. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva. Si el número de persones acordat en el document de reserva augmenta, el preu s’incrementarà proporcionalment.

2. Paga i senyal. La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament d’un 15% del preu total de l’estada.

3. Fiança. Es possible que es demani la quantitat de 100€ en concepte de paga i senyal com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari, instal.lacions i/o equipaments de la casa. L’ import d’aquesta fiança serà retornat en el termini de 2 dies laborables si es comprova que no hi ha ni danys ni desperfectes. Si es produeixen desperfectes es valoraran segons barem i es descomptaran de la fiança. En cas de que siguin superiors s’abonarà la diferència.

4. Condicions d’anul·lació de la reserva: Si un cop formalitzada la vostra reserva decidiu anul·lar-la us retornarem la paga i senyal (excepte possibles comissions), sempre i quan la cancel·lació es faci efectiva com a mínim 25 dies abans de l’entrada a la casa. En cas de cancel·lar fora d’aquest termini, la paga i senyal no serà retornada.

Les possibles comissions associades a les reserves efectuades des de el nostre motor de reserves d’Avaibook son:

– 2% + IVA sobre l’import de la paga i senyal

– 1% + IVA sobre l’import total de la reserva (sense incloure la taxa turística)

A les reserves reserves formalitzades mitjançants altres portals, la reserva s’atendrà a les condicions establertes en el portal en qüestió.

*Covid-19: En cas de restriccions que impedeixin l’arribada a l’allotjament en les dates de la reserva, o si durant els 10 dies previs a l’entrada un dels hostes acredita un positiu en Covid-19 o bé estigui en situació d’aïllament domiciliari es podrà anul.lar la reserva sense cost (excepte possibles comissions).

5. Pagament de l ’import de l’estada: En el moment de formalitzar l’entrada a la casa, el client abonarà en efectiu o amb targeta l’import total de la reserva menys la quantitat ja entregada en concepte de paga i senyal. L’import integre en concepte de fiança també serà abonat en el moment d’entrada a la casa. És possible fer el pagament mitjançant transferència bancària 3 dies laborables abans de l’entrada a la casa.

6. Arribada i registre: En el moment de l’arribada el client registrarà les dades de totes les persones que s’allotjaran a la casa, en compliment de la normativa del registre d’usuaris dels Mossos d’Esquadra.

7. Horaris: L’horari d’arribada serà a partir de les 17:00h i s’haurà de deixar lliure la casa o l’apartament abans de les 17:00. En cas que l’arribada s’hagi de produir més tard de les 22:00 us demanem que ens aviseu amb antelació.

8. Equipaments: La casa disposa de cuina equipada amb vitroceràmica, forn, rentaplats i rentadora. També trobareu un mínim d’oli, sucre i sal per al primer àpat. Així mateix la cuina disposa de vaixella, estris de cuina i petits electrodomèstics: microones, torradora, cafetera italiana, batedora i planxa per la roba.

Les habitacions de Casa la Lourdes disposen totes de bany privat i estan equipades amb llençols, mantes, tovalloles y estora de bany. Per estades de més d’una setmana de durada es proporcionaran llençols i tovalloles de bany.

En cas que falti o es malmeti alguna de les peces de roba (llençols, mantes, tovalloles de bany, estores de bany), utensilis de cuina o electrodomèstics es descomptarà del import de la fiança.

9. Subministraments: Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada.

Us demanem que feu un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció per conservar el Medi Ambient.

La llenya és gratuïta per utilitzar-la en el foc a terra.

10. Neteja: És obligació dels clients deixar la vivenda en les condicions de neteja, funcionament i ús en que ha estat entregada, en cas contrari es descomptarà proporcionalment de l’import de la fiança.

11. Animals de companyia: Amb l ‘objectiu de conservar l’ambient net i agradable de Casa la Lourdes i del Racó de la Lourdes dins de la vivenda no s’admeten animals. Si teniu animals, consulteu-nos les possibilitats d’allotjar-lo fora de la vivenda. El client es farà responsable de qualsevol incidència, accident o desperfecte que pugui sorgir durant l’estada.

12. Amb l’objectiu de conservar l’ambient net i saludable i per respecte a altres clients de Casa la Lourdes i del Racó de la Lourdes, no està permès fumar dins la vivenda. Demanem que sigueu curosos i eviteu llençar cigarretes i així evitar incendis forestals.

13. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene que alterin la convivència o que atemptin contra l’ordre públic.

14. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor propietat del client que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

Casa la Lourdes i el Racó de la Lourdes posa disposició dels seus clients, d’acord amb la normativa vigent, fulls de reclamació per tal que puguin deixar constància de les seves queixes.

Posem a la vostra disposició informació turística i cultural de la zona. També us orientarem sobre visites, activitats i excursions per diferents llocs d’interès. Així mateix, us facilitem un llistat amb els telèfons d’interès i emergència.

Esperem que gaudiu molt de l’estada a Casa la Lourdes i al Racó de la Lourdes.