Volem compartir amb tots vosaltres la nostra il.lusió!!
Després de molts dies treballant, i d’altres no tant ?, finalment estrenem el portal web de Casa la Lourdes.
Fem un primer pas i donem a llum la primera versió de la pàgina en català, properament la publicarem en anglés i castellà. El disseny d’aquesta és senzill i amb un sol click podreu accedir a tota la informació del nostre allotjament.

Un dels reptes importants ha estat la integració del motor de reserves on-line  vinculat amb els portals més coneguts com Booking o TopRural, oferint una garantía de pagament en línia totalment segur.

Ben aviat afegirem un nou apartat a la web des d’on facilitarem informació general sobre la nostra vall i el seu entorn mes proper. Publicarem informació d’interés tant en relació a la nostra cultura i tradicions com a activitats de natura i aventura.

 

WebEntradaOk

 

Casa la Lourdes també tindrà presència a les xarxes socials més relevants com són Facebook, Instagram o Google Plus. US mantindrem informats del nostre dia a dia a través dels nostres canals a la xarxa

Finalment volem agraïr a la Marta Serra per la realització de totes les fotos de la casa i l’entorn, i al LLuís Ferrer per facilitar-nos algunes del poble d’Ainet.

Moltes gràcies i fins al proper post, que parlarem de l’aplec de Santes Creus.

social network266   social network264   social network264