Ja queda menys d’un mes perquè comenci la tercera edició de La Milla Vertical d’Àreu. Aquesta cursa té lloc a Àreu, poble de la Vall Ferrera situat a només 7km d’Ainet de Besan i de casa nostra.

La sortida de la cursa és a les 18:00h a la plaça d’Àreu i la meta és al cim del Monteixo. En total 1.685 metres de desnivell positiu i 4.200 m de distancia que s’han de salvar abans que es pongui el sol. El rècord de la cursa el té actualment en Kilian Jornet (59 minuts). Per als mes joves i els menuts de la casa també hi ha La Milla Vertical Jove i la Minimilla.

Però la Milla Vertical d’Àreu no només és una cursa, és un cap de semana ple d’activitats per descobrir i conèixer millor la Vall Ferrera. Durant els tres dies 10, 11 i 12 de Juny podreu disfrutar de la fira artesanal, concert de rock el divendres per la nit, sopar popular el dissabte i esmorzar el diumenge amb el repartiment dels premis de la cursa. També podreu asistir a conferències i projeccions, i per als mes petits jocs per la canalla. Aquest es el cartell d’aquest any:

Milla 2016

Casa la Lourdes vol donar suport a la Milla oferint un descompte especial per a les persones que s’acreditin com a participants de la cursa.
Vine a gaudir d’un cap de semana complert: esport, muntanya i tradició a la Vall Ferrera. Salut i força a les cames! 😉